Românii se pot distra cu bani puțini: Stand Up Paddle pe lacul Siriu

În noul context macroeconomic veniturile pentru vacanțe și experiențe ale românilor s-au micșorat considerabil. Cu toate acestea, tot mai mulți oameni își întorc atenția către OLX, cea mai mare platformă de vânzare cumpărare, atunci când caută să părăsească pentru o perioadă scurtă haosul orașelor și sunt în căutarea unei experiențe inedite.

Auraș Mihaiu, un antreprenor local din Buzău, vinde experiențe Stand Up Paddle pe OLX, oferindu-le turiștilor ocazia să încerce un sport extrem de popular peste hotare, dar la prețuri mici. Pe lacul Siriu, înconjurați de o natură fantastică, turiștii pot să se bucure de o experiență occidentală, pentru că aici se practică Stand Up Paddle, un sport nou care capătă popularitate în România. Dacă în țări cu tradiție în practicarea acestui sport precum Noua Zeelandă, Portugalia, Italia sau Spania, o sesiune de Stand Up Paddle costă între 70 și 100 de euro de persoană, în România, pe lacul Siriu, poți să practici Stand Up Paddle pentru doar 220 de lei/sesiune/de persoană și include plimbare cu ghid (minimum 3 ore), instructaj, echipament, apă, fotografii, pauză de gustare.

„Sunt fotograf profesionist de peste 10 ani, pasionat de natură, călătorii și sport. Locuiesc între munți, în Nehoiu, și îmi place să am o viață activă. În 2019 am descoperit Stand Up Paddle, dar odată cu pandemia, din dorința de a oferi oamenilor un loc în care să își petreacă timpul în natură, departe de aglomerație, am început o afacere cu experiențe pe SUP pe lacul Siriu. Din toamna anului trecut vâslesc și din caiac și mi-am propus să mă ocup în mare parte de tururi cu SUP-uri și caiace pe lac.

Vreau să încep să dezvolt mai mult acest proiect și așa am început să caut toate variantele de promovare și cred că OLX este o platformă ofertantă. Îmi oferă acces la un număr foarte mare de oameni, fără să fiu nevoit să plătesc costuri mari”, spune Auraș.

Activitatea pe SUP se desfășoară în România în principal din iunie până în octombrie, dar depinde foarte mult de vreme. Este esențial să fie temperaturi de peste 20 de grade și fără vânt. Dar lunile de vârf sunt iulie, august și septembrie.

„În perioade grele din punct de vedere financiar, OLX oferă alternative prietenoase cu toate buzunarele. Platforma, prin numărul mare de utilizatori, este o radiografie a țării noastre și ne bucurăm să vedem că publicul OLX este unul creativ și inovator, care reușește să se adapteze oricărei situații. Atât serviciile oferite prin OLX, cât și produsele vândute, vin de la oameni și se adresează oamenilor, de aceea comunitatea noastră de vânzători și cumpărători este nucleul business-ului nostru. Sperăm că în vara anului 2023 vom vedea în platformă cât mai multe experiențe de genul celei de pe Lacul Siriu, care pe lângă faptul că oferă o alternativă ieftină de a face sport, promovează și turismul local”, spune Andreea Stoican-Popescu, Senior PR & Campaign Manager OLX România, Bulgaria, Portugalia.

 

Alte experiențe populare în rândul pasionaților de escapade rurale sunt:

  • excursiile cu ATV-uri, cu peste 178 de anunțuri active în această perioadă
  • cursuri de caiac, cu peste 377 de anunțuri active în această perioadă
  • cursuri de ski și snow board cu peste 100 de anunțuri active în această perioadă

 

 

Despre OLX

 

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile pentru iOSAndroid.

ELKO Romania anunță o nouă platformă de eCommerce disponibilă pentru clienții săi

Prin lansarea noii versiuni a platformei de eCom, clienții ELKO au la dispoziție un instrument modern ce le îmbunătățește experiența de utilizator și le pune la dispoziție informații în timp real

 

București, 31.01.2023 – ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea unei noi versiuni a platformei eCom, o interfață de tranzacționare pusă la dispoziția clienților săi. Această nouă variantă îmbunătățită este intuitivă și simplificată, mult mai ușor de folosit și cu un design nou și actual, adaptat cerințelor impuse de mediul de afaceri în continuă evoluție.

Disponibil pe baza înregistrării prealabile printr-un formular de partener avizat de echipa ELKO, accesul în platforma eCom oferă o serie de beneficii imediate clienților companiei. Astfel, aceștia au acces la întregul portofoliul de produse distribuite, având posibilitatea de a plasa comenzi pentru echipamente și soluții de la producători de top la nivel mondial.

Prin faptul că sistemul este disponibil 24/7, clienții pot minimiza timpul de obținere a produselor dorite prin plasarea directă de comenzi sau prin rezervarea produselor oricând, în orice zi a săptămânii. Bineînțeles, acest lucru pe baza verificării catalogului online, a prețurilor și a informațiilor despre stocuri, actualizate și disponibile în timp real.

Modulul de căutare, un element de bază al oricărei platforme de comerț electronic, este esențial în definirea experienței de utilizator. Poate cel mai folosit modul al platformei, acesta beneficiază acum de filtre avansate ce permit obținerea rezultatelor dorite atât în câmpurile de căutare, cât și în catalogul online.

Prin capacitatea sa de a gestiona informațiile aferente fiecărui client, platforma eCom contribuie la definirea de oferte personalizate pentru aceștia. De asemenea, contribuie și la construirea de campanii de promovare menite să aducă în atenția utilizatorilor săi noi produse sau produse complementare care le pot completa soluțiile. Nu în ultimul rând, platforma eCom contribuie la informarea clienților prin știri și noutăți legate de noi produse și noi parteneri ce extind permanent portofoliul ELKO.

Clientul are la dispoziție pe profilul său tot setul de informații aferente statusului comenzilor și plăților efectuate, putând vizualiza și descărca facturi și fișe de sold. În plus, prin eRMA, procesul de returnare a unui produs pentru rambursare, înlocuire sau reparații este simplificat. Clientul are posibilitatea de a urmări soluționarea de garanții, înregistrarea documentelor aferente și urmărirea statusului solicitărilor, precum și de a vizualiza istoricul acestor procese.

Pe lângă îmbunătățirile aduse performanțelor platformei de eCom, noua versiune aduce îmbunătățiri și la capitolul interfeței grafice de utilizator. Astfel, design-ul permite utilizarea mai simplă și mai intuitivă, asigurând o experiență mai bună. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a alege „dark mode”, acest lucru ajutându-i dacă petrec multe ore în fața ecranului. De asemenea, sistemul permite adaptarea conținutului la dispozitivul pe care este vizualizat, inclusiv la telefonul mobil.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a afla mai multe informații despre noua versiune a platformei eCom, precum și despre toate produsele existente în portofoliu.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 11 țări din Europa. Cifra de afaceri a ELKO Group în 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații la: www.elko.ro

BITSoftware recomanda companiilor romanesti accesarea de fonduri nerambursabile si implementarea de solutii de business inovative

Brasov, 31 January 2023 – BITSoftware, companie emblematica a domeniului IT&C din Romania cu o experienta de 30 de ani in dezvoltarea de solutii de business, isi continua eforturile de sustinere a mediului local de afaceri prin recomandarea finantarilor disponibile cu programul PNRR C9 si cresterea gradului de digitalizare. Conform rezultatelor studiului Indicelui economiei si societatii digitale (DESI) 2022 realizat de Comisia Europeana, Romania ocupa ultimul loc in randul celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene in ceea ce priveste adoptia instrumentelor digitale la toate palierele societatii. Ceea ce este ingrijorator este faptul ca tara noastra are cel mai redus ritm de crestere al indicelui DESI in perioada 2015-2022, acest lucru avand ca efect cresterea ecartului fata de celelalte tari ale UE.

Planul National de Redresare si Rezilienta, prin Componenta 9 – Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare si inovare – este o oportunitate majora pentru companiile din Romania de a introduce in procesele lor de afaceri instrumente digitale cu impact profund asupra eficientei operationale, a competitivitatii si a rentabilitatii. Obiectivul acestei componente a PNRR il reprezinta acordarea de granturi din fonduri externe nerambursabile microintreprinderilor, intreprinderilor mici si intreprinderilor mijlocii pentru digitalizarea activitatii, bugetul total pus la dispozitie ridicandu-se la 347,5 milioane de euro.

”Impactul acestui program asupra antreprenoriatului din Romania poate fi unul extrem de important, ar putea da un impuls dezvoltarii economice, dar si dezvoltarii societatii in ansamblu prin efectele pe care le creeaza – cresterea calitatii produselor si serviciilor, oportunitatile de dezvoltare a companiilor si de acoperire a unor zone mai ample, crearea unui mediu propice inovarii”, declara Remus Cazacu, Director General si fondator al BITSoftware. Compania BITSoftware, partener de incredere si unul dintre cei mai importanti furnizori de software de business din Romania de 30 de ani, intelege rolul pe care il poate juca PNRR in aceasta transformare a economiei locale. Din acest motiv, BITSoftware recomanda digitalizarea si aplicarea pentru finantarea utila in implementarea unor solutii de afaceri adaptate companiilor.

Parte a Grupului Entersoft, BITSoftware detine cel mai complet portofoliu de produse software de business, acoperind nevoi la nivel de companie si departamentale cu solutii ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales si Service, BI precum si cu alte solutii pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificati care pot oferi solutii de top, oportunitatile de viitor sunt fascinante si pot sprijini viziunea clientilor pentru transformarea digitala.

SocrateERP si Entersoft Business Suite includ functionalitati complete de gestiune si raportare, pentru firme din aproape orice domeniu. Solutia CRM va ofera acces la toate informatiile utile centralizate intr-un singur loc, astfel incat sa puteti eficientiza vanzarile, activitatile de marketing si serviciile oferite clientilor. Solutiile WMS asigura o administrare automata si completa a tuturor activitatilor de depozitare pentru un numar nelimitat de entitati.

Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experienta extinsa in implementarea sistemelor software achizitionate prin intermediul fondurilor europene. Specialistii sai sunt gata sa sprijine microintreprinderile romanesti si firmele mici si mijlocii, cu pana la 250 angajati, ce activeaza in orice domeniu de activitate non-IT si capabile sa suporte minim 10% din cheltuielile eligibile, sa acceseze fonduri nerambursabile cu valori cuprinse intre 20.000 si 100.000 de euro.

Depunerea proiectelor incepe la 15 februarie 2023 si se incheie pe 18 aprilie, iar implementarea investitiei trebuie finalizata pana la 30 iunie 2025. Toate celelalte repere calendaristice le puteti gasi pe pagina dedicata de pe site-ul BITSoftware.

„Suntem in slujba antreprenorilor romani de aproximativ trei decenii, iar acesta este, poate, cea mai importanta oportunitate pe care am intalnit-o pentru ca ei sa isi eficientizeze procesele de afaceri prin implementarea unor instrumente software adaptate nevoilor lor”, a declarat Remus Cazacu, Director General si fondator al BITSoftware, completand: „Valul de transformare digitala a provocat schimbari substantiale in celelalte economii la nivel mondial si este momentul ca organizatiile din Romania sa profite de aceasta conjunctura favorabila – disponibilitatea de fonduri nerambursabile, acces la consultanta, la solutii moderne si la instruire”.

Aflati mai multe despre achizitia sistemelor informatice cu fonduri europene de la consultantii BITSoftware, completand formularul online sau trimitand un e-mail la adresa contact@bitsoftware.ro.

Despre BITSoftware

BITSoftware este o companie care are in portofoliu solutii de business inovative, peste 300 de clienti, firme medii si mari, romanesti si internationale, si este prezenta cu solutiile sale in peste 70 de tari. BITSoftware a devenit in 2022 parte a Grupului Entersoft si este acum unul dintre cei mai importanti furnizori de software de business din Romania, cu cel mai complet portofoliu de produse, acoperind nevoi la nivel de companie si departamentale cu solutii ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales si Service, precum si BI si alte solutii pentru aproape toate verticalele.

Cum se poate transforma o franciză într-o afacere de succes. Used Products a raportat afaceri de 1,7 milioane euro în 2022

București, 31 ianuarie 2023: Dezvoltarea unei afaceri în franciză, care vine la pachet cu o serie de avantaje, poate fi răspunsul căutărilor tale atunci când te decizi să devii antreprenor. Așa au pornit la drum și soții Ramona și Alexandru Săsărmandornici să experimenteze ceva nou și analizând mai multe idei de business, potrivite cu nevoile lor.

”După o carieră de aproape zece ani în avocatură, am ajuns, împreună cu soția mea, la ideea că ceea ce făceam, chiar dacă era profitabil financiar, nu era pe placul nostru. Am decis să ne implicăm într-o franciză, întrucât am considerat că franciza trebuia să fie rețeta garantată a unui succes. Ne-am oprit la conceptul Used Products și, ulterior, am început să ne facem planuri”, povestește Alexandru Săsărman.

Se întâmpla în anul 2018, iar conceptul punctat de antreprenor se referă la filiala locală a retailerului olandez Used Products, specializat în vânzarea de produse noi şi pre-utilizate, o afacere aflată astăzi în plin proces de expansiune la nivel local, cu trei magazine în franciză deschise până la finalul lui 2022 și o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 8,4 milioane de lei. În paralel, pentru piața din România, este dezvoltat și un magazin online, mai ales că în ultimii ani acest segment a avut o creștere spectaculoasă.

Pentru a pune la punct businessul, astfel încât să se adapteze perfect pieței românești, cei doi antreprenori au făcut deplasări în Olanda și au avut mai multe întâlniri și negocieri cu francizorii, urmate de semnarea contractului de Master Franciză. Inițial, bugetul alocat pentru lansarea în plan local a fost de 200.000 de  euro.

”Conceptul de business e ancorat în nevoia imediată a disponibilității clienților de numerar. Nu mă voi duce niciodată înspre partea de amanet dar, pentru moment, e cea mai ușoară metodă de a explica. Mai concret, oricare dintre noi avem acasă o mulțime de produse pe care nu le mai folosim: un fier de călcat, un prăjitor de pâine, o bicicletă de fitness. Sau poate ne dorim un upgrade la laptopul de la muncă sau, de ce nu, poate copilul își dorește o altă consolă. Ei bine, noi le putem rezolva pe toate în același timp, pe loc. Desigur, îți putem oferi modele superioare la un preț foarte bun și putem garanta funcționarea acestora pentru o perioadă de cel puțin 12 luni”, explică Alexandru Săsărman.

Potrivit spuselor sale, ideea aceasta de franciză nu a fost aprobată sau încurajată de apropiați, care au considerat că este o afacere deja consumată prin modelul de ”consignație”, foarte cunoscut în anii ’90 în România. Treptat, businessul a crescut și la nivel de echipă: dacă la deschiderea primului magazin, în 2018, au fost angrenate trei persoane, în prezent echipa a ajuns la unsprezce, în departamente precum: ”Dezvoltare Franciză”, ”Operațional”, ”Financiar”.

”Modelul de antreprenor l-am găsit în familie, în persoana socrului meu, care a avut o vechime de peste 20 de ani într-o companie multinațională și m-a inițiat în culisele antreprenoriale. Din punctul de vedere al selecției potențialilor francizați, cred că acest business se potrivește profilului pe care l-am avut și eu, personal. Adică: <<ai fost angajat, ai rămas plafonat, îți dorești ca fiecare zi de muncă să fie diferită>>. Pentru mine, acesta e locul de muncă perfect”, mai spune Alexandru Săsărman.

Un plan pentru încă șase magazine

Cronologic, primul magazin în franciză din România a fost lansat în 2018 la Cluj-Napoca, al doilea în 2021, în Timișoara, iar al treilea anul trecut, la București.  Strategic, unul dintre obiectivele pe care Alexandru Săsărman le-a stabilit pentru 2023 este deschiderea a încă șase magazine, fiind vizate în principal în orașele cu o populație de peste 50.000 locuitori. Și tot la nivel de strategie, compania se află în căutarea de parteneri în Ungaria pentru extinderea cu magazine în sistem de franciză, o măsură care face parte dintr-un proces mult mai amplu de dezvoltare în țările din regiune.

”Meritul reușitelor în acest business se datorează fondatorilor din Țările de Jos, care au construit rețeta în urmă cu mai bine de 25 de ani și, în tot acest timp, au extins rețeaua de franciză în cinci țări europene, urmând, în curând, să se lanseze și în a șasea țară”, adaugă Alexandru Săsărman.

Astăzi, din stocul Used Products – categorii prezente în magazine – fac parte produse precum: telefoane mobile, laptopuri, tablete, console de gaming, aparate foto și video, televizoare, echipamente audio, etc. Toate aceste produse comercializate în magazinele fizice se regăsesc listate și în platforma proprie a companiei, personalizată pentru România – www.usedproducts.ro.

***

Despre Used Products:

Compania Used Products a fost fondată în urmă cu 25 de ani, în orașul Alkmaar din Olanda. Expansiunea la nivel internațional a avut în prim-plan francizarea, iar în rețeaua de magazine a retailerului sunt comercializate atât produse noi, cât și produse pre-folosite. Clienţii companiei pot cumpăra, vinde şi face schimburi de produse – de la telefoane şi laptopuri, până la ceasuri, biciclete și jocuri&console, atât online, cât şi offline, în magazinele fizice.

 

 

Meta Estate Trust beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea BRK Financial Group

București, 31 Ianuarie 2023

Meta Estate Trust (MET), companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, listată la  Bursa de Valori București (BVB) beneficiază, din data de 26 ianuarie, de serviciile de Market Maker al Emitentului oferite de BRK Financial Group. Compania este listată pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al BVB, din anul 2022. La data de 31 ianuarie 2023, capitalizarea companiei Meta Estate Trust era de 79,72 milioane lei.

„Încă de la listarea Meta Estate Trust pe piața AeRO a BVB, în urmă cu cca. 5 luni, preocuparea constantă a managementului companiei a fost să ne ținem angajamentele față de investitori și să ne dezvoltăm permanent. În această perioadă am realizat investiții cu potențial ridicat și am încheiat exit-uri cu randamente peste media pieței. Ne dorim ca, în continuare, să fim unul dintre cei mai atractivi emitenți pentru acționarii existenți, dar și pentru potențiali investitori. Prin urmare, în line cu strategia noastră de până acum, ne bucurăm să anunțăm parteneriatul cu BRK Financial Group pentru implementarea programului de Market Making. Suntem încrezători că acesta va sprijini lichiditatea companiei pe piața de capital și va aduce plus valoare pentru acționarii MET” a declarat Oriol Casellas Deig, CEO al Meta Estate Trust.

Acțiunea MET este a 14-a acțiune a unui emitent listat la Bursă pe Piața Reglementată pentru care echipa BRK Financial Group oferă servicii de Market Maker al Emitentului. Numărul total de instrumente financiare listate pe Piața Reglementată a Bursei de Valori București care beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 21. Parametrii specifici aplicabili activității de Market Maker al Emitentului efectuată de BRK Financial Group pentru acțiunile Meta Estate Trust sunt disponibili AICI.

„Ne bucurăm că am semnat un nou contract în cadrul programului Market Makerul Emitentului cu Meta Estate Trust și ne propunem ca rezultatele acestui parteneriat să fie cât mai vizibile într-un timp cât mai scurt, în sensul îmbunătățirii lichidității din toate unghiurile (volumul tranzacționat, numărul de tranzacții, adâncimea pieței și spread-ul de tranzacționare).  În acest fel subliniem angajamentul continuu al BRK Financial Group față de piața de capital și apreciem încrederea companiei în expertiza noastră”, a declarat Monica Ivan, Director General BRK Financial Group.

„Creșterea lichidității rămâne un obiectiv important și în acest an pentru Bursa de Valori București, iar parteneriatul dintre Meta Estate Trust și BRK Financial Group pentru servicii de Market Maker al Emitentului reprezintă un indicator care ne arată angajamentul emitenților în vederea creșterii performanței pe piața de capital din România. Mă bucură faptul că, la mai puțin de 6 luni de la listarea la bursă, Meta Estate Trust a ales să beneficieze de servicii de Market Maker al Emitentului pentru creșterea evaluării și poziționării în piață. Vedem o deschidere din ce în ce mai mare din partea emitenților pentru acest tip de serviciu și privim cu încredere la evoluția segmentului de Market Maker care sprijină dezvoltarea pe termen lung a pieței de capital locale”, a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori București.

Market Makerul Emitentului este participantul la sistemul de tranzacționare al BVB care și-a asumat rolul de a susține lichiditatea unui instrument financiar. Mai multe informații cu privire la cadrul general aplicabil programului de MME sunt disponibile AICI.

Despre Meta Estate Trust

Meta Estate Trust, companie fondată de un grup de antreprenori români cu o vastă experiență în piața de capital și cea de real estate, și-a început activitatea în urmă cu puțin peste un an.  Modelul de business presupune investiții în segmentul imobiliar, cu un ciclu scurt de rotație a capitalurilor, cu focus pe segmentul rezidențial urban mare. Compania a derulat două plasamente private și o ofertă publică de vânzare de acțiuni, în urma cărora  capitalul social al companiei a ajuns la valoarea de 87 de milioane de lei. Începând cu data de 29 August 2022, Meta Estate Trust este prezentă pe piața AeRO a Bursei de Valori București, având simbolul bursier MET. Mai multe informații despre acțiunile Meta Estate Trust sunt disponibile aici. De la înființare și până în prezent, Meta Estate Trust a investit peste 21 milioane de euro în 24 de proiecte imobiliare.

Despre BRK Financial Group

BRK Financial Group a fost înființată ca societate pe acțiuni în data de 26 octombrie 1994, fiind una dintre cele mai mari companii de brokeraj din România. Cu o  experiență vastă pe piața de capital, este totodată prima și, până în prezent, singura societate de servicii de investiții financiare listata la Bursa de Valori București, categoria premium (simbol: BRK). Activitatea de bază a BRK Financial Group este structurată pe două direcții de afaceri, respectiv segmentul de intermediere și segmentul de tranzacționare. Pe segmentul de tranzacționare, societatea operează tranzacțiile pe contul propriu, operațiuni de market-making și operațiuni cu produse structurate, iar pe segmentul de intermediere, societatea operează tranzacțiile clienților, respectiv operațiunile corporate.

Despre Bursa de Valori București

Bursa de Valori București, instituție fundamentală a pieței de capital, este singurul operator de piețe de valori mobiliare din România. Bursa de Valori București, companie listată pe propria piață din anul 2010, face parte din Grupul BVB care cuprinde și Depozitarul Central, instituția responsabilă pentru operațiunile de registru și decontare în România, iar în octombrie 2019 a luat ființă contrapartea centrală, CCP.RO, instituție care va prelua funcția de compensare a tranzacțiilor cu valori mobiliare în România și care va contribui la relansarea pieței de produse derivate la bursa locală. Capitalizarea bursieră cumulativă a tuturor companiilor listate la Bursa de Valori București (locală și internațională) depășește 45 miliarde EUR (date la 30 ianuarie 2023). În anul 2022 indicele BET a ajuns la 20 de companii, pentru prima dată în istoria sa. De asemenea, la finalul anului 2022, România avea 13 companii listate incluse în indicii FTSE Russell dedicați piețelor emergente, șapte în indicii FTSE Global Micro Cap și șase în indicii FTSE Global All Cap. Pentru mai multe informații despre Bursa de Valori București, vă rugăm să consultați www.bvb.ro.

ING Hubs România oferă angajaților opțiunea de a lucra 4 zile pe săptămână

  • Angajații ING Hubs România pot opta pentru sistemul de lucru de 4 zile pe săptămână începând cu luna ianuarie 2023
  • În prezent, compania lucrează în mod de lucru hibrid
  • ING Hubs România are în prezent o cifră de afaceri de 113M € și aproximativ 1.600 angajați, cu estimarea de a se apropia de pragul de 150M € și de 1.800 oameni până la finele anului 2023
  • Atragerea de tinere talente și specialiști IT cu abilități de business, în completarea echipelor existente, devine o prioritate pentru 2023

ING Hubs România, hub-ul global de tehnologie al ING Group, extinde către angajați sistemul de lucru de 4 zile pe săptămână, pentru care aceștia pot opta începând cu luna ianuarie 2023. Această decizie vine pe fondul rezultatelor pozitive ale programului pilot derulat pe parcursul a 6 luni.

Adoptarea noului sistem de lucru în cadrul companiei se va face voluntar și gradual, pe parcursul următoarelor luni, pe bază de înscrieri. Noul mod de lucru presupune trecerea de la 5 zile de lucru cu 8 ore/zi la 4 zile de lucru pe săptămână, cu 10 ore/zi, în acord cu legislația în vigoare. De asemenea, angajații au opțiunea de a trece la varianta cu 9 ore de lucru pe zi, timp de 4 zile și 0,5 zile libere pe săptămână. Această schimbare va permite astfel păstrarea a 40 ore de lucru/săptămână aferente unui program de lucru full-time conform Codului Muncii.

„Flexibilitatea reprezintă un principiu important în modul de lucru ING Hubs și una dintre valorile noastre de bază. Opțiunea de a trece la un format cu 4 zile de lucru pe săptămână, cât și modul de lucru hibrid sunt în linie cu filosofia noastră. Decizia de a putea trece la 4 zile de lucru pe săptămână a fost foarte bine primită de colegii noștri și sperăm că va aduce un plus de confort și flexibilitate”, a declarat Marian Ion, CEO ING Hubs România.

Proiectul pilot pentru testarea sistemului cu 4 zile de lucru pe săptămână a implicat 9 echipe din cadrul ING Hubs România și s-a desfășurat pe parcusul a 6 luni. Compania a monitorizat indicatori precum productivitatea, viteza de răspuns în cazul incidentelor, numărul orelor de lucru suplimentare necesare, nivelul de satisfacție a angajaților, moralul acestora și gradul de încărcare.

Modelul de lucru în cadrul companiei va rămâne unul hibrid, în care fiecare echipă în parte își definește interacțiunile, în acord cu nevoile specifice. Astfel, compania oferă angajaților posibilitatea de a lucra de acasă sau de la noul sediu de pe Calea Victoriei, fiecare echipă având libertatea de a-și stabili propriul mod de lucru, îmbinând lucrul la distanță și cel de la birou.

2023 – Planuri de viitor  

În 2023, ING Hubs va dezvolta în continuare proiectele din principalele zone ale companiei, precum core banking, managementul datelor, aplicații mobile și produse bancare digitale, cu obiectivul de a oferi servicii complete, integrate.

În atingerea acestui obiectiv, ING Hubs România caută să își întregească echipele cu specialiști care, pe lângă abilitățile tehnice, au o bună înțelegere a domeniului de business și experiență în dezvoltarea de produs.

Pentru anul în curs, compania mai are în plan completarea echipelor existente cu studenți, tineri absolvenți sau specialiști aflați la început de drum în domeniul IT. În acest sens, ING Hubs România va derula o serie de programe de formare intensivă, care vor permite tinerilor să își dezvolte abilitățile de programare alături de specialiști din cadrul organizației. {Dev}School – Java League și International Talent Programme sunt două astfel de programe dedicate celor aflați la început de drum. Programele vor fi remunerate, iar înscrierile vor începe în luna februarie.

Hub-ul de tehnologie din România al ING Group a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 113 milioane de euro (date preliminare) și 1.600 angajați, iar planul pentru 2023 este de a continua creșterea dinamică până la borna de 150 de milioane de euro cifră de afaceri și de a extinde echipa la 1.800 oameni.

Pentru mai multe informații puteți contacta:

 

 

Despre ING Hubs România

ING Hubs Romania (cunoscut anterior sub numele de ING Tech) oferă servicii tehnologice în cadrul  ING Group, contribuind la procesul de îmbunătățire și uniformizare a experienței clienților ING la nivel global.

Compania a început în 2015 ca un hub de dezvoltare software in cadrul  ING, apoi a extins constant portofoliul pentru a include mai multe servicii și competențe în domeniul dezvoltării software, managementul datelor, risc și conformitate nefinanciară, audit și operațiuni de retail.

Din 2022, compania operează din două locații – București și Cluj-Napoca.

Cu ajutorul a peste 1600 de specialiști IT si  profesioniști în domeniul riscului și operațiunilor, ING Hubs România oferă acum 150 de servicii pentru 24 de unități ING din întreaga lume. Competențele IT au în continuare cel mai mare impact în activitatea companiei,  cuprinzând majoritatea proiectelor dezvoltate în hub și 1300  de specialiști IT activi în domeniul Data Management, TouchPoint Channels Integration și Core Banking.

Creștere spectaculoasă pentru ESX, aplicația românească ce îmbină sportul cu tehnologia: de la 4 mil, start-up-ul țintește o cifră de afaceri de 10 mil euro

ESX, rețeaua de centre sportive și săli de fitness fondată de tânărul antreprenor Andrei Trofin, a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, înregistrând astfel o creștere de 400% față de anul precedent. În ultimele 18 luni, business-ul a crescut de 10 ori, mizând pe o soluție digitală cu un user experience foarte bun, all-in-app, aplicația ESX oferind un abonament cu acces nelimitat la aproximativ 500 de centre sportive și săli de fitness, care poate fi gestionat sau anulat printr-un singur click.

Ideea start-up-ului și abordarea 100% digitală, extrem de apreciate de utilizatori, au dus la o extindere accelerată a rețelei, de la 200 la 450 de centre sportive, în 80 de orașe din țară. Astfel, clienții ESX au intrat până acum de 2 milioane de ori în sălile partenere folosind aplicația ESX și mulți dintre ei au avut acces la informații despre nutriție, tot prin intermediul ei. Și echipa acestui start-up a crescut proporțional cu nevoile afacerii, numărând în prezent 30 de persoane, de trei ori mai multe decât în 2020.

 

„Suntem optimiști în ceea ce privește viitorul. Apetitul românilor pentru sport este în creștere, iar contextul fiscal recent va mișca și mai mult lucrurile înspre adoptarea unui stil de viață mai sănătos și mai activ   refer acum la faptul că angajatorii pot include, în beneficiile extra-salariale pe care le oferă, abonamentul la sală, el fiind scutit de taxe, în limita a 400 de euro pe an. De aici, preconizez și o triplare a pieței în următorii 2 ani, mai ales pentru că vom ajuta și noi la accelerarea acestei creșteri.

Ne-am aliniat cerințelor pieței și, în 2022, am abordat un nou segment de business, B2B, unde oferim abonamentul ESX ca beneficiu salarial pentru companii. Misiunea noastră este de a îmbina tehnologia cu sportul, oferind o soluție digitală actuală celor care vor să aibă un stil de viață echilibrat”, a declarat Andrei Trofin, CEO și fondator ESX.

Pentru dezvoltarea afacerii lansate în 2018, antreprenorul Andrei Trofin a mizat pe menținerea simplității modelului de business și a direcției clar stabilite. Astfel, pe lângă accesul la săli de fitness, utilizatorii pot încerca activități precum cățărare, cycling, squash, box, tenis, dans, chiar și dans la bară. În plus, ei pot accesa programe online de nutriție sau cu antrenamente pentru acasă.

Pachetul complex de servicii a atras parteneriate cu numeroase companii, printre care: Vodafone, Cora, Romstal, HelpNet, Fan Courier, OTP Bank, Ursus, OMV sau Groupama.

Planuri optimiste pentru 2023: extinderea rețelei și creșterea numărului de parteneri

 

Planurile de viitor ale companiei includ dezvoltarea aplicației printr-un update complex care vizează și integrarea de AI și Machine Learning. Prin analiza datelor, aplicația va putea da sfaturi personalizate și recomandări pentru menținerea unei stări bune de sănătate și pentru a preveni unele afecțiuni. De asemenea, rețeaua este în continuă expansiune, până la finalul anului 2023 obiectivul fiind de 600 de săli

și centre sportive din 100 de localități, din România. Cifra de afaceri estimată pentru anul în curs, pariind pe dublarea numărului de abonați, este de 10 milioane de euro, o creștere de 250% față de anul 2022.

Pentru mai multe detalii: Beatrice Dumitrache, PR & Marketing Manager ESX | beatrice@esx.ro

Konica Minolta anunță noi funcționalități de scanare disponibile pentru soluția de management al documentelor tipărite – Dispatcher Paragon

Konica Minolta anunță noi funcționalități de scanare disponibile pentru soluția de management al documentelor tipărite – Dispatcher Paragon

București, 31 ianuarie 2023

 

Konica Minolta anunță noi funcționalități avansate de scanare disponibile pentru Dispatcher Paragon, soluția de management al documentelor tipărite care permite o integrare facilă cu numeroase  medii de stocare în cloud și dispune de conversie de tip OCR. Noile funcționalități provin din aplicația Dispatcher Phoenix, dezvoltată intern de Konica Minolta pentru automatizarea procesării documentelor.

Dispatcher Paragon asigură managementul centralizat al tuturor activităților de printare, copiere și scanare, cu o gamă de instrumente care facilitează îmbunătățirea fluxurilor de lucru și creșterea productivității angajaților, toate acestea contribuind la reducerea costurilor de printare. Totodată, soluția permite alocarea de drepturi de acces diferențiate pentru fiecare utilizator, departament sau centru de cost, asigurând creșterea securității documentelor.

Funcționalitatea de scanare nou adăugată permite stocarea documentelor scanate în numeroase medii cloud, cum ar fi Scan-to-OneDrive (Business), Scan-to-SharePoint (Online), Scan-to-GoogleDrive, Scan-to-Dropbox și multe altele. Acest lucru este deosebit de util având în vedere modelul hibrid de muncă din prezent, deoarece aplicații precum Microsoft 365, de exemplu, oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa documentele de oriunde și de a colabora cu colegii în cadrul proiectelor.

Funcția de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) permite extragerea informațiilor esențiale înainte ca documentele să fie redenumite automat și direcționate către o locație de stocare specifică. Folderul de destinație poate fi consultat, selectat sau poate fi creat unul nou direct din interfața echipamentului multifuncțional, iar fluxurile de lucru pot fi setate să ruleze automat la o dată/ora prestabilită. Dispatcher Paragon dispune de o serie de fluxuri de scanare predefinite, iar alte fluxuri de lucru proprii pot fi create intuitiv și cu ușurință prin drag and drop.

Noua funcționalitate de scanare este acum disponibilă pentru versiunea on-premise a Dispatcher Paragon, iar în curând va fi oferită și cu versiunea cloud a soluției.

 

 

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a 32 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului fiscal 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Marile companii prelungesc birocratia proceselor de recrutare, in timp ce piata devine din ce in ce mai dinamica si favorabila angajatilor: 44% dintre candidati refuza prima oferta de angajare

  • 4 luni (!) pana primesti oferta de angajare. Fata de anul 2021, cand decizia interna in cadrul companiilor din Romania privind recrutarea unui candidat pentru o pozitie de middle management se realiza intr-un termen mediu de aproximativ 3 luni, in 2022 acesta a crescut in medie cu 33 de zile, ajungand la 4 luni.

 

  • In aceste conditii, din ce in ce mai multi angajati renunta. Experienta ingreunata a procesului de recrutare determina pe multi dintre candidati sa renunte la roluri, arata un studiu realizat de compania Arthur Hunt la finalul anului trecut, la nivelul marilor companii active in Romania.

 

  • Ritmul greoi de decizie al companiilor contrazice din ce in ce mai mult viteza si dinamica pietei: procentul candidatilor care au refuzat prima oferta de angajare s-a ridicat in 2022 la 44%, fata de 42% in anul precedent. Unii dintre candidati accepta rolul abia dupa ce primesc a 4-a oferta.

Bucuresti, 31 ianuarie 2023 – Fata de anul 2021, cand un proces de recrutare pentru un rol de middle management in marile companii active in Romania se finaliza intr-o perioada medie de 3 luni, in 2022 acelasi proces a crescut in medie cu 33 de zile, ajungand la 4 luni, arata un studiu realizat de compania Arthur Hunt Romania la finalul anului trecut. In tot acest timp, candidatii se retrag din cadrul proceselor de recrutare sau se reorienteaza in piata spre alte roluri, arata analiza.  

 

Birocratia corporatista si cresterea duratei de decizie interna privind recrutarea s-au aflat in disonanta cu dinamica pietei si fenomenul razgandirii candidatilor la primirea primei oferte, care a ajuns la un procent de 44% anul trecut, fata de 42% in 2021. Acest fenomen s-a inregistrat in special in cazul candidatilor din segmentul de varsta de pana in 40 de ani, in general pentru roluri financiare sau alte roluri specializate.

Spre exemplu, potrivit studiului Arthur Hunt, in domeniul bancar si financiar, doar 2 din 11 candidati au fost recrutati intr-o perioada de timp cuprinsa intre 94 si 120 de zile, 6 candidati s-au retras din procesul de recrutare, iar restul au continuat pana cand au primit a doua sau a treia oferta.

 

“Companiile trebuie sa isi simplifice procesele interne de recrutare si sa le adapteze la realitatea pietei muncii de azi. Acest ritm greoi de decizie duce la costuri suplimentare din partea companiilor, care sunt nevoite sa reia procesele de recrutare de la inceput sau chiar la riscuri reputationale majore. Pe segmentul analizat, de middle management, vorbim despre generatia de varsta de sub 40 de ani, care este una mai putin empatica si mai tranzactionala. Daca nu sunt multumiti de viteza de reactie sau de modul de raspuns al unei companii, acesti candidati renunta, pentru ca au optiuni in piata. Iar in contextul unui nivel minim istoric al somajului in Romania, vorbim cu siguranta despre o piata a angajatilor, nu a angajatorilor”, declara Sorin Roibu, Managing Partner Arthur Hunt Romania.

Exista insa si companii care au simplificat procesul de recrutare, unele dintre acestea oferind autonomie de decizie managerului direct al departamentului, fara ca procesul sa mai fie validat de structurile ierarhice superioare. Potrivit unor studii internationale, 75% dintre candidati iau decizia de a continua un proces de recrutare in cadrul unei companii in functie de experienta pe care o au cu angajatorul respectiv chiar in cadrul procesului de recrutare.

La nivelul anului trecut, doar 56% dintre candidati au acceptat si au dat curs primei oferte de angajare. In cazul celorlalti, care au refuzat prima oferta, intreg procesul s-a reluat. In cazul proiectelor care au fost reluate, rata de succes in recrutare a fost ridicata, procentajul ajungand la 82%, subliniaza specialistii Arthur Hunt Romania.

In 2022, cat si in anii precedenti, companiile s-au confruntat cu mai multe valuri de incertitudine si au fost nevoite sa isi ajusteze succesiv strategiile de business, iar acest lucru s-a reflectat si in dinamica generala a pietei muncii. Resursa umana specializata ramane indispensabila pentru rezilienta in conditii socio-economice dificile si pentru dezvoltarea unei companii, subliniaza reprezentantii companiei.

Studiul a fost derulat pe intreaga durata a anului trecut si a inclus concluziile rezultate in urma tuturor proceselor de recrutare pentru roluri de middle management derulate de Arthur Hunt in Romania.

Arthur Hunt este una dintre companiile internationale de top in domeniul consultantei in resurse umane. Prezenta in Romania din 2006, compania activeaza in domeniul Executive Search, consultanta de HR si management al proceselor de schimbare in cadrul organizatiilor medii si de mari dimensiuni. Portofoliul Arthur Hunt cuprinde 4 directii de actiune: recrutarea pozitiilor de management si top management, evaluarea si dezvoltarea angajatilor, asistenta in procese de transformare si schimbare, precum si optimizarea proceselor si practicilor de resurse umane.

SkyShowtime anunță o gamă largă de filme și seriale, înaintea lansării serviciului în opt noi piețe din Europa Centrală și de Est

Noul serviciu european de streaming va fi disponibil din 14 februarie în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia

SkyShowtime oferă conținut de calitate, punând la dispoziția clienților o selecție variată de divertisment captivant – inclusiv filme de la Hollywood difuzate în premieră și seriale noi, în exclusivitate, de la cele mai mari studiouri din lume – la un preț avantajos

SkyShowtime – cel mai nou serviciu de streaming din Europa – continuă lansarea cu succes în 2023. Următoarele lansări marchează cea mai mare extindere a platformei de streaming de până acum și include opt noi piețe din Europa Centrală și de Est. În 14 februarie, SkyShowtime va prezenta oferta premium clienților din Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia. Prin această lansare multi-teritorală, numărul de piețe în care serviciul de streaming va fi disponibil ajunge la 20.

Clienții din piețele în care serviciul va fi lansat vor avea acces în exclusivitate la premiere TV ale unor filme semnate de Universal Pictures și Paramount Pictures, la seriale cu scenarii originale și exclusive, la conținut pentru copii și familie și la o selecție de titluri legendare de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock – toate disponibile într-un singur loc. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, producții originale locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale. Compania a anunțat recent un acord pentru achiziționarea a 21 de seriale originale de la HBO Max în Europa, inclusiv seriale noi care vor avea premiera în 2023 sub numele de SkyShowtime Originals.

Cu mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, SkyShowtime este casa noilor blockbustere care vor fi disponibile pe platformă, după lansarea lor în cinematografe și pe micile ecrane. Odată cu lansarea, publicul local va avea acces la: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick.

În plus, abonații vor avea acces la o selecție diversificată de seriale: inclusiv: 18831923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, The Undeclared War, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Printre noile filme și seriale renumite care vor fi disponibile pe SkyShowtime în următoarele luni se numără unele dintre cele mai așteptate lansări: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Minions: The Rise of Gru, Nope, Rabbit Hole, Ripley, Smile, The Black Phone și The Great Game.

Clienții din Europa Centrală și de Est vor putea viziona, de asemenea, două dintre primele producții SkyShowtime Originals care vor fi difuzate pe platformă în 2023 – producția cehă The Winne și producția poloneză Warszawianka. O altă producție locală populară difuzată pe platformă este serialul maghiar The Informant. În plus, șapte producții locale binecunoscute vor fi disponibile pentru abonați începând din martie, inclusiv: Czech It Out (Cehia), Hackerville (România), One True Singer (România), Ruxx (România), Tuff Money/Bani negri (România), The Sleepers (Cehia), Success (Croația). SkyShowtime va fi noua gazdă exclusivă a acestor producții îndrăgite.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „Lansarea SkyShowtime în opt piețe noi este un mod incredibil de a începe anul. Aceasta este cea mai mare lansare a noastră de până acum și sunt extrem de încântat să contribui la construirea succesului continuu al platformei, care a fost deja lansată în țările nordice, Țările de Jos, Portugalia și o parte a regiunilor Adriatice. Am încredere că noul nostru public din Europa Centrală și de Est se va bucura de gama extraordinară de seriale și filme pe care le oferim la un preț avantajos. De asemenea, ne face o mare plăcere să readucem în Europa Centrală și de Est seriale îndrăgite cu scenarii originale.”

Gabor Harsanyi, Director General Regional pentru Europa Centrală și de Est la SkyShowtime, a declarat: „SkyShowtime oferă o listă de conținut incredibil. Suntem mândri să le oferim noilor noștri clienți din Europa Centrală și de Est acces nou și exclusiv la cele mai recente seriale și la cele mai mari blockbustere produse de studiouri emblematice și de renume mondial, precum și la programe locale și originale care vor rezona cu publicul nostru. Sunt încântat că această ofertă premium, de talie mondială, ajunge în regiunea noastră cu producții locale și cu o ofertă foarte competitivă în regiunea ECE.”

Platforma SkyShowtime va fi disponibilă direct pentru consumatori prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google TV și LG TV.

În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia, accesul în platforma SkyShowtime va fi disponibil pentru 5,99 euro pe lună. În România, va fi disponibil pentru 3,99 euro pe lună. În Cehia, prețul va fi de 179 CZK pe lună, în Ungaria 1999 HUF pe lună și în Polonia 24,99 PLN pe lună.

Aceste lansări vin după sosirea mult-așteptată a SkyShowtime în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, în septembrie; Țările de Jos și Portugalia în octombrie; și Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia în decembrie.

Aici găsiți materialele suplimentare despre lansare și principalele producții disponibile în platformă: https://we.tl/t-IAPxI0hNe3

Pentru videoclipul promo SkyShowtime, accesează acest link: https://youtu.be/wBbPT-eiWvI

Pentru mai multe detalii, vizitează:

Website:www.skyshowtime.com

Newsroom:https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn:www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter:www.twitter.com/SkyShowtime

Date de contact

Pentru informații suplimentare, te rugăm să trimiți un e-mail  la skyshowtimeenquiries@mcsaatchi.com

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa, ce se lansează în peste 20 de piețe ce găzduiesc 90 de milioane de locuințe. Acum disponibil în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația Danemarca, Finlanda, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Portugalia, Serbia, Slovenia și Suedia, SkyShowtime va continua pe parcursul primului trimestru din 2023 cu lansarea serviciului în Albania, Andorra, Republica Cehă Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România, Slovacia și Spania

Un joint venture format din Comcast și Paramount Global SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, filme și seriale originale de la branduri emblematice, precum: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime este locul unde găsești premiere exclusive, aflate la prima difuzare, ale filmelor Universal și Paramount, precum și ale serialelor Paramount, NBCU și Sky.