Cum sa aducem inapoi magia Craciunului

Craciunul este perioada perfecta pentru a exersa talentul tau in arta decoratiunilor. Ascultand colinde, toate familiile pastreaza inca vie traditia impodobirii bradului in noaptea de Ajun.

Fie ca opteaza pentru decoratiune de agatat My Christmas Tree sau pentru luminite multicolore, bradul este atractia copiilor odata cu venirea Craciunului. Cei mici asteapta cu nerabdare sa deschida cadourile de sub brad dimineata si sa mearga apoi in gradina pentru a se juca in zapada.

Toate casele sunt decorate pentru sarbatoare cu diferite lucruri, aceste ornamente pot fi achizitionate de la un magazin de design interior, cum este Nobila Casa. Eu aleg mereu produsele lor deoarece sunt deosebite si au un strop de eleganta. Orice casa arata decorata de sarbatoare daca la usa este agatata o coronita M Christmas Red Beauty, realizata din crengute si conuri de brad.

In ultimul timp, magia sarbatorii este umbrita de grijile si supararile zilnice, asa ca trebuie sa ne luptam fiecare dintre noi sa aducem inapoi magia Craciunului asa cum era odata.

Nu trebuie sa lasam aceasta perioada sa treaca banal ca oricare alta din acest an, trebuie sa profitam din plin sa ne intalnim cu cei dragi, sa povestim si sa daruim mai mult, pentru ca la asta se rezuma totul de sarbatori.

Sarbatoarea de Craciun este prilejul perfect pentru noi sa imbunatatim atmosfera din casa, asa ca putem apela cu siguranta la ajutorul decoratiunilor. Cum masa din Ajunul Craciunului este foarte importanta deoarece toata familia se uneste in acelasi loc, specialistii recomanda sa acordam mare atentie atunci cand o decoram.

Spre exemplu, pentru a ma asigura ca totul iese perfect, am hotarat sa pun sub platourile cu sarmale, o fata de masa Snowflakes. Pe aceasta am achizitionat-o tot de la magazinul Nobila Casa la pretul de 65 lei. Am vrut sa insist mult pe detalii, asa ca in mijlocul mesei am pus un suport lumanare Christmas White Beauty, acesta este disponibil in nuantele alb si argintiu la doar 32 lei.

Oaspetii s-au aratat cu adevarat impresionati de modul in care am incercat sa anim intreaga incapere , iar ornamentul lor preferat a fost o decoratiune cu led Christmas World care a adus un aer proaspat interiorului.

Se spune ca o casa decorata frumos il va atrage cu siguranta pe Mos Craciun, care este atat de asteptat de copiii din toata lumea. Asa ca, pentru a trai sarbatoarea este recomandat sa decorezi cu stil locuinta ta. Cauta chiar acum cel mai apropiat magazin Nobila Casa din orasul tau. Nu uita ca in Timisoara gasesti acesti profesionisti in design in Iulius Mall pe strada A. Demetriade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *